Qida təhlükəsizliyinə həsr olunmuş dəyirmi masa keçirilib

         Məktəb-liseyin 9B sinif şagirdlərinin iştirakı ilə Kiçik Akademiyanın növbəti layihəsi olan "Qida təhlükəsizliyi"nə həsr olunmuş dəyirmi masa keçirilib. Tədbir zamanı şagirdlər qidaların saxlanma şəraiti və qaydalarını, eyni zamanda istehlakçılara qoyulan tələbləri müzakirə edib. Təcrübələr apararaq zərərli qida və içkilərin insan orqanizminə təsirlərini müəyyən ediblər.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi