2016/2017-ci tədris ilində ali məktəblərə qəbul olunan məzunlar haqqında məlumat

2016/2017-ci tədris ilində məktəb-liseyin XI siniflərini 60 nəfər məzun bitirmişdir.Onlardan bir nəfər Eyvazzadə Nigar Adil qızı Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən qızıl medala layiq görülmüşdür. İki nəfər məzunumuz İbrahimova Fatma Rahib qızı və Quliyeva Nərmin Əfqan qızı fərqlənmə attestatına layiq görülmüşlər.On nəfər məzunumuz 600-dən yuxarı bal toplamışlar. 6 nəfər məzunumuz 500-dən yuxarı bal toplamışdır. 9 nəfər məzunumuz 400-dən yuxarı bal toplamışdır.Ümumiyyətlə 57 nəfər məzunumuz ali məktəblərə sənəd vermiş, onlardan 48 nəfər məzunlarımız ali məktəblərə, 8 nəfər məzunumuz isə kolleclərə qəbul olunmuşlar. 4 nəfər məzunumuz isə xarici ölkələrin universitetlərinə qəbul olunmuşlar. Ali məktəblərə qəbul faizi 84%-dir.11A sinfi 100% nəticə ilə ali məktəblərə qəbul olunmuşdur.Sinif rəhbəri Sultanova Səddinur.Eyvazzadə Nigar Adil-655bal-Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyası, Beynəlxalq münasibətlər,Əhmədova Nəzrin Vüqar-650bal-Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti, Mühasibat uçotu və audit,Fərzizadə Lalə İlqar-630bal-Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti – Biznesin idarə edilməsi,Rəhimli Fuad Arif-630bal-Fransa Azərbaycan Universiteti- Neft qaz mühəndisliyi,Şəfiyev Sadiq Şaban-629bal-Bakı Dövlət Universiteti-Hüquqşünaslıq,Əliyeva Sevinc Abasət-623bal-"ADA" Universiteti, Dövlət və ictimai münasibətlər,Novruzova Lalə Elman-622bal-Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti-Dünya İqtisadiyyatı,Orucov İlkin Tehran-615bal-Azərbaycan Dillər Universiteti-Tərcümə Azərbaycan –İspan dili,Rüstəmova Arzu Natiq-607bal-Xarici dil Universiteti Koreya dili,Quliyeva Nərmin Əfqan-604bal-Azərbaycan Dillər Universiteti – Xarici dil müəllimləyi,İbrahimova Fatma Rahib-587bal-Azərbaycan Dövlət Neft Sənaye Universiteti – Komputer elmləri,Məmmədov Elnur Firudin-572bal Bakı Dövlət Universiteti-İqtisadiyyat,Quliyev Cavid Mahir-521bal-Bakı Dövlət Universiteti – Dövlət və ictimai münasibətlər,Qurbanlı Vüsal Mahir-516bal-Qafqaz Universiteti Mühəndislik,Quliyeva Aydan Rəsul qızı-514bal-Bakı Dövlət Universiteti – Geofizika mühəndisliyi,Nuriyev Ceyhun Bəhruz-507bal-İqtisad Universiteti,Ali məktəblərə və kolleclərə qəbul olunmuş bütün məzunlarımızı təbrik edirik.