Tələbə adınız xeyirli olsun

67 nömrəli tam orta məktəbin 2018-2019-cu tədris ilinin yekununa dair qəbul nəticələrinə əsasən ən yüksək bal toplayan abituriyentlər haqqında məlumatı nəzərinizə çatdırırıq.
Abituriyentlərdən bir nəfər, Quliyeva Mehri Bəxtiyar qızı 655 bal toplayaraq Bakı Dövlət Unuversitetinin Hüquqşünaslıq fakultəsinə ( tədris dili ingilis) qəbul olmuşdur.
500-600 bal toplayaraq yüksək nəticə əldə edən abituriyentlər aşağıdakılardır:
1.Cabbarlı İlkin Mehman-590 bal – Polis Akademiyası
2.Hüseynzadə Zeynəb Cavid-553 bal- Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti-(Tarix müəlliməliyi)
3.Hüseynzadə Aynur Mehdi-522 bal-Azərbaycan Dillər Universiteti –Filiologiya (İngilis dili və ədəbiyyatı)
4.İsgəndorva Kubra Müseyib-533 bal- Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti- Xarici dil müəllimliyi (ingilis dili)
5.Məmmədova Fidan Ramin-522 bal-Bakı Dövlət universiteti-Dövlət və İçtimai münasibətlər
6.Rüstəmli Mərhəmət Möhübbət-506 bal- Bakı Dövlət universiteti-Sosial iş
7.Səfərova Elmira Səfər-550 bal- Azərbaycan Dillər Universiteti- Xarici dil müəllimliyi (alman dili)
8.Şərifli Sabir Namiq-558 bal-Aviasiya Akademiyası- Hüquqşünaslıq
9.Cabbarzadə Ramilə Nahid-505 bal- Bakı Dövlət universiteti- Biologiya (tədris ingilis dilində)
10. Mərdanli İlahə Mehman-542 bal-Prezident yanında İdarəçilik
11. Yusifzadə Aytac Habil-515 bal- Bakı Dövlət universiteti-Kimya
12.Əhmədova Nuray Xəqani-548 bal-- Bakı Dövlət universiteti-Riyaziyyat müəllimliyi
13.İbrahimov Azər Ehtibar-588 bal-Azərbaycan Dövlət Neft və Sənayə Universiteti-Proseslərin avtomatlaşdırılması (İngilis dili)
14. İsmayilova Rəqsanə Aydin-577 bal- Azərbaycan Dillər Universiteti- Xarici dil müəllimliyi (ingilis dili)
Ali məktəblərə qəbul olan bütün abiyuriyentləri təbrik edir, uğurlar diləyirik.