Məktəbimizin fəxarət mənbəyi

Şagirdlərimizin uğuru bizim uğurumuzdur. Məktəbimiz illərdir yüksək bal toplayaraq uğur qazanmış məzunlarımızı cəmiyyətə bəxş etməklə təhsilimizə öz töhvəsini verməkdədir. Ali məktəblərə qəbul olmuş bütün məzunlarımızı təbrik edir, 2018-ci ilin məzunlarından 600 baldan çox toplayan fəxrlərimizi sizə təqdim edirik:
Musayeva Nigar Natiq qızı 604 balla Bakı Dövlət Universitetinin Azərbaycan dili və Ədəbiyyat fakültəsinə,
Quluzadə Şəhla Ceyhun qızı 603 balla Bakı Dövlət Universitetinin Riyaziyyat fakültəsinə (tədris ingilis dili),
Kazımov Elşən Vidadi oğlu 684 balla İqtisad Univeritetinin Beynəlxalq münasibətlər fakültəsinə,
Bağırov Asəf Azər oğlu 606 balla Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsinə,
Nəsrullayev İlkin Vüqar oğlu 670 balla Bakı Ali Neft Məktəbinin Kimya mühəndisliyi fakültəsinə,
Qarayev Cabir Əmir oğlu 628 balla Polis Akademiyasına qəbul olmuşlar.
İldən ilə nəticələrimizin daha da yüksək olacağına inanır, tələbə adı qazanmış bütün abituriyentləri təbrik edirik.