Fəsillərin hikməti və ahəngi - Qış nağılı

10 fevral 2017 - ci il tarixində Təhsil Nazirliyi, MTTM İctimai Birliyi, “Pətək” İctimai Birliyi və TİKA-nın birgə həyata keçirdiyi "Sağlam Təhsil" uşaq teatrı layihəsi çərçivəsində "Fəsillərin hikməti və ahəngi - Qış" adlı tədbir keçirildi. Tədbirdə Türk Əməkdaşlıq və Koordinasiya Agentli(TİKA) Bakı proqram Koordinasiya ofisinin koordinatoru Adəm Urfa bəy, Psixoloji blokun rəhbəri Aynur Bünyatova, Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin aparıcı məsləhətçisi, layihənin pedaqoji blokunun rəhbəri Afət Süleymanova , Azərbaycan Tibb universitetin dosenti, həkim-gigiyenist Nigar Süleymanzadə,Türk müşavirliyindən Kamil Güneş, "Pətək"İB-nin sədri Sevinc Əsgərova çıxış etdilər. Məktəbimizin 10 a sinif şagirdləri Cəbiyeva Nizgana, Abbasova Aytaca, 6ç sinif şagirdi Süleymanov İlkinə "Fəsillərin hikməti və ahəngi - Qış" müsabiqəsində elektron təqdimat nominasiyası üzrə fəal iştiraklarına görə təşəkkürnamələr təqdim edildi.