Şagirdlərimiz istehsalat ekskursiyasında

    Məktəbin 2Ə sinif şagirdləri çörək zavoduna ekskursiyaya gediblər. Ekskursiyanın əsas məqsədi şagirdləri çörəkbişirmə prosesi ilə tanış etmək, onlarda iqtisadiyyata, təbiətə maraq oyatmaq və sərvətlərdən düzgün istifadə etməyi öyrətmək olub.

    Ekskursiya zamanı zavodun əməkdaşları şagirdlərə çörəyin bişirilmə texnologiyası və avadanlıqlar haqqında geniş məlumat verib. Şagirdlər zavodda “Un və un məhsullarının hazırlanması” və “Texniki təhlükəsizlik” mövzuları üzrə məlumatlar əldə edib, müasir çörəkbişirmə texnikası ilə tanış olublar.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi