Sağlam qida – sağlamlığın açarıdır

              Süfrə mədəniyyəti tarixən xalqımızın həyat tərzini, məişətini, davranışını, zövqünü, estetikasını, dünyagörüşünü formalaşdıran əsas amil olmuşdur. Sağlam qida-uşaqların sağlamlığ açarıdır.   Məktəbin III sinif şagirdləri müəllimləri Məhbubə Cəfərova ilə  birgə texnologiya  fənnindən  nahar    yeməyinin hazırlanma qaydalarını öyrənərək  nahar süfrəsinin   hazırlanması üçün  müxtəlif salatlar  qəliyanaltılar,  disertlər hazirlayiblar.  Bu balaca fidanlar kiçik yaşlarından evdarlıgın sirlərinə yiyələnməyə çalışır, yemək masası arxasında  yüksək mədəniyyət nümayiş etdirirdilər.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi