Bu gün 7 nömrəli tam orta məktəbdə 5"ç" sinif şagirdləri Ümumdünya Mədəniyyət gününə həsr olunmuş Qrimm qardaşlarının "Ağca və yeddi cırtdan" əsərini ingilis dilində səhnələdirmişlər.

Tədbirdə məktəbin direktoru Könül xanım Təhməzova, direktor müavinləri, yazıçı- publisist Zöhrə xanım Əsgərova, Azərbaycan Dillər Universitetinin müəllimləri iştirak etmiş və uşaqların böyük məharətlə çıxışlarını izləyib onlara gələcək həyatlarında uğurlar arzu etmişlər. Tədbir 5"ç" sinif rəhbəri, ingilis dili müəllimi Nəbiyeva Günay və Əkbərova Səbinə tərəfindən hazırlanmışdır. Sinif rəhbəri Günay müəllimə gələcək fəaliyyətində uğurlar arzu edirik.

-------------------------------------------------------

Today,the students of the 5 th grade of secondary school number 7,in honor of World Civilization day, staged in English the work of Snowhite and the seven dwarfs, written by the Brothers Grimm. The event was attended by the director of the school Mrs.Konul,deputy directors and writer- publicist Ms Zohra Asgarova,teachers of University of Foreign Languages who observed the mastery of students and wished them good luck in their future life. The event was prepared by the head of the 5 th ç grade,English teacher Nabiyeva Gunay and Akbarova Sabina. We wish teacer Gunay all the best in her future activities.

-------------------------------------------------------

Сегодня учащиеся 5 класса средней школы номер 7 в честь Всемирного дня цивилизации инсценировали на английском языке произведение Белоснежка и Семь гномов,написанное Братьями Гримм. В мероприятие приняли участие директор школы г-жа Конуль, заместители директора, писатель публицист г- жа Зохра Аскерова, преподаватели Университета иностранных языков, которые наблюдали за мастерством учащихся и пожелали им удачи в их будущей жизни. Мероприятие подготовила руководитель 5 ч класса учитель английского языка Набиева Гюнай и Аскерова Сабина. Мы желаем учителю Гюнай всего наилучшего в её будущей деятельности.