Bu gün Bakı Ali Neft Məktəbində Gənclər və İdman Nazirliyi, Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatı İttifaqının və BMT-nin Azərbaycandakı nümayəndəliyinin dəstəyi ilə BMT-nin simulyasıya konfransı keçirilmişdi. Məktəbimizin 8Ç sinif şagirdi, BMT-nin xoşməramlı səfiri Aymar Babayev konfransda sədrlik edib. Növbəti Simulyasıya konfransı Məktəbimizdə keçiriləcək.

Сегодня в Высшей Нефтяной Школе города Баку была проведена конференция ООН. Эти конференции проводиться по программе АзМУН при поддержке Представительства ООН в Азербайджане и организацией студентов и молодёжи Азербайджана. Ученик 8Ч класса Молодёжный Посол ООН Бабаев Аймар представлял права страны в комитете ООН по Международной Безопасности. Следующая симуляционная конференция проведётся в нашей школе.

United Nations simulation conference was held Today at Baku Higher Oil School. Student of 8Ç grade, Goodwill Ambassador from United Nation’s Babayev Aymar represented the country as a delegate at the United Nation’s Security Council. Next United Nation’s Model conference will host in our school!