Tələbə adı qazanan məzunlarımızı təbrik edirik!

Məktəbimizin 500 baldan yüksək bal toplayan məzunlari respublikamızın nüfuzlu universitetlərinə  və xarici universitetlerə qəbul olmuşdur.

Ataxanlı Könül 560 balla Bakı Dövlət Universitetinə,Verdiyeva Nigar 544 balla Bakı Ali Neft məktəbinə,Əhmədzadə Nilufər 545 balla Azərbaycan Dillər Universitetinə,Məmmədli Sadiq 544 balla Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinə, Əmirov Adil 537 balla Bakı Dövlət Universitetinə,Eyvazova Nuray516 balla Prezident yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyasına,Rzayeva Nəzrin 500 balla Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinə qəbul olmuşlar.Həsənli Arif xarici ölkənin ən yaxşı universitetlərindən biri olan "University of Essex" dən qəbul almışdır.Birinci Qarabağ müharibəsində iştirak edən qazimiz Məmmədov Zakirin övladı Məmmədli Məhəmmədəli isə 534 balla Qarabağ Universitetinə qəbul olaraq ailəsinin və özünün arzusunu həyata keçirmişdir. Uğurlara imza atan, qəbul olan digər məzunlarımızın da hamısını təbrik edirik.