Naxçıvan milli mətbəxi

   18 dekabr 2024-cü il tarixində "Naxçıvan ayı" layihəsi çərçivəsində  məktəbimizdə maraqlı tədbir keçirildi.Tədbirdə X və XI peşə siniflərinin təqdimatında Naxçıvanın milli yeməkləri nümayiş etdirildi.

   Sərgidə iştirak edən müəllimlər əvəlikli plov, qovurma plov, zirincli plov, noxud qovurması,Tərək  halvası, düyü halvası Çoçə, Naxçıvan küftəsi, balqabaq halvası və  şirniyyatı, Naxçıvan kətəsi  və başqa təamlarla tanış oldular, dadına baxdılar.

   Şagirdlərimizdən  Elşadın  və balaca  Mələyin  ifasında dahi şairimiz Naxçıvanda doğulmuş Hüseyn Cavidin "Gülbahar" əsəri canlandırıldı.

   Tədbiri yüksək səviyyədə təşkil etdikləri üçün məktəbin direktoru Vasif Musayev peşə sinfinin qrup rəhbəri Badam Həsənovaya, ixtisas müəllimi Aynurə Ömərovaya və şagirdlərə təşəkkür etdi.

   Tədbirin keçirilməsində məqsəd  Naxçıvan mədəni irsi haqqında  şagirdlərin maarifləndirilməsindən  ibarət idi.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi