"Mətbəx mədəniyyəti" kulinariya günü

Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin əmrinə əsasən "Dəyərlərimizi qoruyaq" layihəsinə uyğun olaraq "Mətbəx mədəniyyətmiz" adlı kulinariya günü keçirildi. Texnologiya müəllimi Türkan Abbaszadə şagirdlərə milli mətbəximizin şahı hesab edilən plovun müxtəlif növləri haqqında məlumat verərək onun necə hazırlanmasını ətraflı izah etdi. Daha sonra şagirdlər əyani sürətdə plov hazırladılar. Sonda şagirdlərə bütün sahələrdə dəyərlərimizə sahib çıxmaq və qorumaqları haqqında tövsiyyələr verildi. 

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi