Yer Elmləri ixtisası barədə məlumatlandırıcı təlimlər

Zəlzələ Maarifləndirmə Proqramı, Society of Exploration Geophysicsts (SEG)- Kəşfiyyat Geofizikləri Cəmiyyəti qurumunun məktəblərdə Yer Elmləri ixtisası barədə məlumatlandırıcı təlimlər təşkil etməsi, gənc nəslə bu sahənin önəmindən və burada olan imkanlardan bəhs edilməsi, xüsusilə də təbii fəlakət olan zəlzələ mövzusunda onları maarifləndirmək üçün nəzərdə tutulmuşdur.

Təhsil Nazirliyi Məktəbəqədər və Ümumi Təhsil üzrə Dövlət Agentliyinin və Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən Birgə Fransız Azərbaycan Universitetinin icazə və dəstəyi ilə keçirilən bu proqram təhsil həyatında fərqlənən məktəblilərə onların gələcək təhsil və karyera planlarında yol göstərməyə və universitetimizdəki yüksək keyfiyyətli təhsildən xəbərdar etməyə imkan verir.