"Gəlin, kitabxanaya gedək"

Bu ay kitabxana və ingilis dili aylığı olduğu üçün məktəbimizin kitabxanasında "Gəlin, kitabxanaya gedək" adı altında dəyirmi masa keçirildi. Dəyirmi masada VII b sinfinin şagirdləri və ingilis dili müəllimi Vəfa Həşimova iştirak etdi. Şagirdlərə ən məşhur, ən böyük, ən qədim kitabxanalar haqqında məlumat verildi və kitabxana qaydalarını müzakirə etdik. Sonda şagirdlər üzərində motivasiya edici deyim olan kiçik kartları təsadüfi kitabların içinə yapışdırdılar. Bu kitabların növbəti oxucuları ya təəccüblənəcəklər, ya da kim bilir, bəlkə də həvəslənəcəklər.

This month is library month and engilsh month at the same time Because of this we had a round table under name. "Let's go to the library" VII b and engilsh teacher Vafa Hashimova took part at this round table. The students got informed abont the most famous, the biggest,the oldest libraries and they disccused rules of libraries. At the end of the lesson every student stuck a post it card in a random book with motivational quate on it. Next readers of these books will be surprised and who knows maybe motwated.