Dəyirmi masa keçirilib

04 dekabr 2018 –ci il tarixində müəllim Həməşəxanım Bayramova texnologiya fənnindən “Göyərtilərin insan orqanizmində əhəmiyyəti və mətbəximizdə rolu”adlı “Dəyirmi masa”keçirdi.”Dəyirmi masa”da VII-VIII sinif şagirdləri və fənn müəllimləri iştrak edirdi.Tədbirdə şagirdlər vətənimizdə becərilən göyərtilərdən danışdılar.Müəllim göyərtidə olan vitaminlərdən,insan orqanizimində və sağlamlığında göyərtilərin rolundan danışdı.Həmçinin bu göyərtilərin bəzi xəstəliklərdə müalicəvi rolundan və xeyirlərindən bəhs edildi. Tədbirdə şagirdlər Azərbaycan mətbəxində göyərtilərin rolundan,çiy və bişmiş halda xörəklərdə istifadəsindən danışdıar.Həmçinin göyərtilərdən bişirilmiş yeməklərin necə hazırlanması haqqında izahat verdilər. Tədbirin sonunda fəal iştrakçılar müəllim tərəfindən mükafatlandırıldılar.