Çörək müqəddəsdir, onun hər tikəsinin qədrini bilək, qənaət edək!

“Ekoloji aylıqlar” layihəsi çərçivəsində “Təbiəti sevənlər “ klubunun üzvləri sinif otaqlarından topladıqları çörək qırıntılarını kimya labaratoriyasına təhvil verirdilər. Kimya labaratoriyasında şagirdlərimiz quru çörək qırıntılarını isladaraq isti və qaranlıq yerdə saxladılar, sonra yaxsı qarışdıraraq gübrə hazırladılar. Bu gün gen təbiəti sevənlərimiz hazırladıqları gübrəni məktəbyanı sahədə bitən güllərin, ağacların, kolların dibinə tökdülər. Mineral maddələr və vitaminlərlə zəngin gübrə bitkilərin boy artımını sürətləndirir, məhsuldarlığını artırır.
  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi