Tələbə məzunlarımız

Dövlət İmtahan Mərkəzinin ötən gün elan etdiyi nəticələrə əsasən 2020-2021-ci tədris ilində tələbə adını qazananlar arasında məktəbimizin məzunlarının olması bizi də sevindirir. Məktəbimizin 2019-2020-ci tədris ilində "Riyaziyyat-iqtisadiyyat və humanitar" yönümlü təmayül sinfində təhsil alan XI A sinfinin 19 şagirdindən 14 - ü artıq ali məktəb tələbəsi adını qazanıb. 1. Abasov Anar Adil oğlu- ADNSU - İqtisadiyyat ( tədris ingilis dilində) , DS. 2. Çobanova Ayşən Etibar qızı- ADMİU- Turizmin təşkili. 3. Əliyeva Vüsalə Yəhya qızı-ADMİU- Kitabxanaçılıq və informasiya 4.Əlizadə Nailə Eldar qızı -Xəzər Universiteti -Filologiya ( ingilis dili və ədəbiyyatı, tədrisi ingilis dilində) 5.Əsgərova Sunay Əsgər qızı- Bakı Avrasiya Universiteti- Filologiya ( türk dili və ədəbiyyatı) 6. Həsənov İsmayıl Zaman oğlu- Xəzər Universiteti - Tarix müəllimliyi- DS. 7. Xudiyev Mirsadiq Qurban oğlu- Azərbaycan İlahiyyat İnstitutu-Dinşünaslıq 8. Quluzadə Qulu İlham oğlu- Azərbaycan Respublikası DİN-in Polis Akademiyası -DS. 9. Məmmədov Vahid Emil oğlu- Azərbaycan Texniki Universiteti - Beynəlxalq ticarət və logistika. 10. Namazəliyeva Nərmin Məhərrəm qızı- ADRA- Sənətşünaslıq-DS 11. Şirinli Xədicə Sürəddin qızı - BSU - Təhsildə sosial-psixoloji xidmət"- DS. 12. Teymurlu Aytac Hafis qızı- BDU-Regionşünaslıq. 13. Vəliyev Vahid Ağalar oğlu- ADU- Regionşünaslıq. 14. Vəliyeva Fatimə Ziyad qızı- Odlar Yurdu Universiteti- Məktəbəqədər təhsil- DS. Biz də öz adımızdan şagirdlərimizi bu gərgin pandemiya şəraitində göstərdikləri əzmə görə təbrik edirik. Bu çətin günlərdə hər zaman onların yanında olub onları motivasiya edən, psixoloji dəstək göstərən sinif rəhbəri Azərbaycan dili və ədəbiyyat müəllimimiz Rəhimli Gülnara öz təşəkkürümüzü bildirir, şagirdlərin üzərində əziyyəti olan bütün müəllimlərimizi səmimi qəlbdən təbrik edirik.