Məzunlarımızın ürəkaçan nailiyyətləri

2020-2021-ci il tədris ilində məktəbi 73 məzun bitirmişdir. Onlardan 66 nəfəri xarici və respublikanın nüfuzlu universitetlərinə qəbul olmuşdur. 14 nəfər məzunumuz yüksək nəticə göstərmişdir. Belə ki, 1 nəfər 670-bal, 3 nəfər 600-dən,10 nəfər isə 500 və 500-dən yuxarı bal toplamışdır. Bunlardan:

1.Bağırova Gülay ADA Universiteti- İqtisadiyyat (670 bal)

3.Əliyev Əliəsgər Bakı Ali Neft Məktəbi-informasiya təhlükəsizliyi (631,4bal)

3.Qasımov Sənan UNEK- mühasibat ingilis dilində (620 bal)

4.Rüstəmli Ləman Azərbaycan Respublikası Prezidenti Yanında İdarəçilik Akademiyası (617 bal)

5. Bayramov Fərid Bakı Ali Neft Məktəbi Kimya mühəndisliyi İngilis dilində (588,2 bal)

6.Əliyeva Ləman  Moskva Dövlət Universiteti (586 bal)

7.Həmidli Aynur BDU -Azərbaycan dili və ədəbiyyat müəllimi (580 bal)

8.Məmmədzadə Yaqut Ege Universiteti Cərrahpaşa- Kimya mühəndisliyi (ingilis dilində)

9.Yahyayev Murad Moskva Dövlət Universiteti-(570 bal)

10.Rzayev Sahib Bakı Ali Neft Məktəbi-(574 bal)

11.Abbasova Fidan ADNSU-(536 bal)

12.Məcidova Ruqiyyə  ADU-(534 bal)

13.Qasımova Jalə ADU İbtidai sinif müəllimi (500 bal)

14.Muradzadə Tamella Xəzər Universiterti (500 bal)

Tələbə adını qazanmış bütün məzunlarımızı təbrik edir, onlara gələcək təhsillərində müvəffəqiyyətlər arzulayır, zəhməti olan müəllimlərə təşəkkürümüzü bildiririk. Əziz məzunlarımız qarşıda sizi ciddi sınaqlar, böyük işlər, yeni vəzifələr və yeni uğurlar gözləyir. İnanirıq ki, bir çoxlarınız dünyanın hər bir nöqtəsində vətənimizi doğma Azərbaycanımızı layiqincə təmsil edəcəksiniz. Unutmayın ki, harada olmağınızdan asılı olmayaraq, doğma vətənimiz Azərbaycan hər yerdə və həmişə sizinlədir.