XI "a" sinfinin şagirdləri ali məktəblərə qəbulda yüksək nəticəyə nail olublar

Məktəbimizinn “Texniki və Riyaziyyat-iqtisadiyyat” təmayüllü XI “a” sinfini bitirən 20 nəfər məzundan 18 nəfəri respublikamızın və xarici ölkələrin ali məktələrinə qəbul olunublar, 2 nəfər məzun kollecə daxil olub.

Həmin sinfin şagirdləri olan Quluzadə Asəf Rövşən oğlu 1420 balla Türkiyənin Yıldız Texniki Universitetinə, Kazdal Davud Yakub oğlu 1390 balla Amerikanın Old Dominion Universitetinin compüter mühəndisliyi fakültəsinə daxil olub. Qeyd edək ki, Davud compyuter mühəndisliyi üzrə imtahanda dünya üzrə 251-ci yeri tutub.

Qurbanov Fuad Rauf oğlu 79 balla Türkiyə Akdeniz Universitetinə qəbul olunub.

2 nəfər məzun 600-dən yuxarı balla ADİU-nə, 1 nəfər məzun 500-dən yuxarı balla ADA-ya, 3 nəfər məzun 430-450 balla BDU-nə, 4 nəfər məzun 380-480 balla ADİU-nə, 1 nəfər 410 balla ADNSU-nə, 1 nəfər 398 balla Bakı Slavyan Universitetinə, 2 nəfər Rəssamlıq Akademiyasına, 1 nəfər Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universitetinə daxil olub.

Məktəb üzrə ali məktəblərə qəbulun nəticələri qənaətbəxşdir.