Şagirdlər ADA Universitetini ziyarət etdilər

ADA unversitetinin digər bir qrup tələbələrinin 8 A sinfində həyata keçirdiyi Sosial Məsuliyyət Layihəsi ilə bağlı sinif və sinif rəhbəri unveristetdə oldular. Layihənin mövzusu “Yeniyetmələrin səslərini yüksəltmək” adlanır. Layihə yeniyetmələrin öz fikir və ideyalarını sərbəst ifadə etmələrinə imkan yaratmaq üçün onların ictimai danışma və debat bacarıqlarını təkmilləşdirməyə yönəlib. Tələbılərin dəstəyi ilə şagirdlərimizin ADA Universitetinə aparmaq məqsədi onların debatda iştirak etməsi və həm də ADA Universitetində tələbə həyatı ilə tanış olması idi. Onlar universitetin məkanını gəzdilər və universitetimiz, fakultələrimiz, universitetin onlara verə biləcəyi gələcək uğurlu həyat haqqında ətraflı məlumat aldılar..