e-Twinning Komandası

Sizə e-Twining komandasının məktubunu təqdim edirik:

Təbrik edirik! “Bakı, 300 nömrəli tam orta məktəb” eTwinning School Label 2024-2025 ilə təltif edilib. Bu, məktəbinizdə eTwinning komandası tərəfindən böyük nailiyyətdir! Rəsmi elan qısa müddət ərzində Avropa Məktəbinin Təhsil Platformasında və digər eTwinning və Avropa Komissiyasının xəbər kanallarında dərc olunacaq.

-Siz məktəbinizin internet saytında eTwinning School Label-dən qürurla istifadə edə bilərsiniz.

- Qısa müddət ərzində Milli Dəstək Təşkilatınız sizə bəzi eTwinning materiallarından və əlbəttə ki, eTwinning Məktəbinin lövhəsindən ibarət paket göndərəcək.

-Siz eTwinning Məktəbləri qrupunda və eTwinning Məktəblərinə həsr olunmuş müxtəlif fəaliyyətlərdə iştirak etməyə dəvət olunacaqsınız.

Bütün digər məktəblər üçün nümunə olduğunuz üçün sizi bir daha təbrik edirik: eTwinning Məktəblərinin missiyası ilə təmsil olunan eTwinning və onun dəyərlərinin təşviqi üzrə fədakarlığınıza və öhdəliyinizə arxalanırıq

Hörmətlə: e-Twinning Komandası

300№-li məktəbin komandası olaraq sizin eTwinning komandasının sıralarında olmağımızdan qürur duyuruq. Öhdəmizə düşən vəzifələrin layiqincə yerinə yetirilməsinə səy göstərəcəyik.