"Mətbəx mədəniyyətimizə" aid xüsusi dərs

Məktəbin tədbirlər planına əsasən "Dəyərlərimizi qoruyaq" layihəsi çərçivəsində 5-ci sinif şagirdlərinə Milli mətbəximizdən olan qutabın hazırlanma texnologiyası öyrədilib.

Dərsdə şagirdlər qutabın hazırlanmasında nələrdən istifadə olunduğunu öyrəniblər. Həmçinin şagirdlər xəmirin yoğrulması, kündələrin tutulması, kündələrin yayılaraq içi doldurulub bükülərək sac üzərində bişirilməsi texnologiyasını mənimsəyiblər.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi