Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Biologiya fakultəsinin təcrübəçi müəllimlərinin “Yaşıl Dünya naminə Həmrəylik ili və Ümumi Lider Heydər Əliyevin 101 illik yubileyinə” həsr edilmiş Səbail rayonu 189-190 nömrəli tam orta məktəbin 8ci sinif şagirdləri arasında “Yaşıl Düşüncə” adlı bilik yarışı keçirilmişdir.

Tədbirdə məktəb rəhbərliyi,məktəbin Biologiya müəllimləri, ADPU-nun müəllim heyəti iştirak etmişlər.

Bilik yarışının nəticəsinə görə 8D sinfi 1ci ,8A sinfi 2ci ,8K sinfi 3cü yerləri tutmuşlar.Təcrübəçi müəllimlərimizə əməkdaşlıq və maraqlı tədbir üçün təşəkkür edirik.

#adpu

#bşti̇