Bakı məktəblərində “Gənc iqlim çempionları 2023” layihəsi əsasında şagirdlərimiz sertifikatlarla təltif olunmuşlar

Böyük Britaniyanın Azərbaycandakı Səfirliyi və IDEA İctimai Birliyinin təşkilatçılığı, Elm və Təhsil Nazirliyinin dəstəyi ilə ümumtəhsil məktəblərinin “Gənc iqlim çempionları 2023” layihəsinin qaliblərindən biri olan "Create your own energy" layihəsi yekunlaşmış,24.05.2023 tarixində layihənin bağlanış tədbiri keçirilmişdir.Layihədə iştirak edən 189-190 Nömrəli Tam Orta məktəbin, 18 nömrəli Tam Orta Məktəb və 2 Nömrəli Texniki Humanitar Liseyin şagirdləri sertifikatlarla təltif olunmuşlar.

The "Create your own energy" project, one of the winners of the "Young Climate Champions 2023"  organized by the Embassy of Great Britain and the IDEA Public Union in Azerbaijan, with the support of the Ministry of Science and Education, was completed, and the closing event of the project was held on 24.05.2023. The students from school number 189-190 , school number 18 and the Technical Humanitarian Lyceum number 2 were awarded with certificates.