Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin müəllimləri tərəfindən şagirdlərlə görüş keçirildi.

BŞTİ-nin 14 aprel 2022- ci il tarixli 1293-01/06 tarixli məktubuna əsasən məktəbimizin yuxarı sinif şagirdlərinin könüllülüyü əsasında  Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin  “Biznes və menecment” fakültəsinin “Ticarət və gömrük işinin təşkili ” kafedrasının dosenti i.e.n., Xudiyeva Pikəxanım Tahir qızı və “Biznesin idarə edilməsi” kafedrasının dosenti i.ü.f.d. Muradova Hicran Rafiq qızı   Universitetin təbliği ilə bağlı  görüş keçiriblər. Görüşdə onlara Universitet barədə ətraflı məlumat verilmiş, əsas hədəflər və strategiyalar haqqında söhbətlər aparılmışdır. Verilən suallar ətraflı şəkildə cavablandırılmışdır. Sonra şagirdlərə video çarx göstərilmiş və məlumat kitabçaları paylanmışdır.