Məktəb məzunlarının İqtisad Universitetinin müəllimləri ilə görüşü keçirildi

17 may tarixində 17 №li tam orta məktəbdə Azərbaycan İqtisad Universitetının nəznində yaradılmış  Rus İqtisadi Məktəbinin iqtisadiyyat kafedrasının dosentləri Namiq Qurbanov,Elnarə Səmədova və həmin məktəbin III kurs tələbəsi Leyla Məmmədova ilə məzunlar arasında görüş keçirildi.Görüşun  əsas  məramı məzunları bu ali məktəblə ,onun  elmi – texniki bazası ilə yaxından tanış etmək idi.Tədbirdə  çıxış edən qonaqlar məktəbimizin məzunlarına İqtisad Universitetinin nəzdində yaradılmış bu ali məktəbin uğurları, təhsil sistemi haqqında geniş məlumat verdilər.Səmimi görüş çərçivəsində krçirilən bu tədbirdə məzunları maraqlandıran suallar  cavablandırıldı.Tədbirin sonunda məktəbin direktoru Nazilə Əliyeva görüş iştirakçılarına öz təşəkkürünü  bildirdi və tədbir  iştirakçıları qonaqlarla xatirə şəkili çəkdirdilər.