Məzunlarımızın uğurları

2019-2020-ci tədris ilində məktəbi 67 nəfər məzun bitirib.

DİM-nin nəticələrinə əsasən yüksək bal toplayan 6 nəfər 11-ci “q” sinif şagirdləri - Mehdiyeva Məsumə Fuad qızı, Abdullazadə Ülkər Əhməd qızı, Cavadova Sevil Yaşar qızı, Ələsgərova Leyla İsmayıl qızı, Əliyeva Firəngiz Vüqar qızı, Fərhadov Mikayıl Anar oğlu fərqlənmə attestatlarına layiq görülüblər.

İki nəfər məzun ali məktəblərə qəbul üçün sənəd verməyib. 65 nəfər məzundan 14 nəfəri xarisi ölkələrin ali təhsil ocaqlarına qəbul olunublar. Onlardan 11-ci “q” sinif şagirdləri Osmanlı Rəvan Nizami oğlu Polşanın 3 universitetinə - ”University Of Lodz - International Marketing (Beynəlxalq Marketinq), “University of Economic in Cracow - International Business (Beynəlxalq Biznes), “Adam Mickiewicz University - International Relations ( Beynəlxalq Münasibətlər) və Macarıstanın International Business School – Management ( Menecment) - Beynəlxalq Biznes Məktəbinə, Dadaşov Hüseyn Rauf oğlu isə Türkiyənin KOC, Orta Doğu Texnik Universitetinə (ODTU), Haccettepe Universitetinə, Bilkent Universitetinə, Amerikanın Wiskonsin Universiteti (USA), Pensilvaniya state Universiteti (USA), UC Riverside California Universiteti (USA) və UC Santa-Barbara Universitetlərinə (USA) qəbul olunublar.

Ali məktəblərə qəbulun nəticələrinə görə 4 nəfər: 11-ci “a” sinfinin məzunu Hacıyeva Pərvin Lətif qızı 649,8 (IV), 11-ci “q” sinif məzunları: Mehdiyeva Məsumə Fuad qızı 618 (I), Abdullazadə Ülkər Əhməd qızı 609 (I), Əliyeva Firəngiz Vüqar 600 (IV) bal, 5 nəfər: 11-ci “a sinfinin məzunu Kərimli Lalə Emin qızı 564(II), 11-ci “q” sinfinin məzunları Sultanov Həmid Eldar oğlu 574(I), Cavadova Sevil Yaşar 551(I), Ələsgərova Leyla İsmayıl qızı 556 (II), Əbdüləzimov Nahid Asif oğlu 555(I) bal toplayıblar.