MƏKTƏBİN 1Ç İNKLÜZİV TƏHSİL SİNFİNDƏ E-TWİNNİNG LAYİHƏSİ

20 fevral 2023 - 30 aprel 2023 tarixləri arasında Türkiyədən Bursa/İnegöl Özel Zarafet Okulları və İstanbuldan İhsan Şerif İlkokulunun iştirakı ilə "Dedemin Mirası" adlı layihə həyata keçirildi.

LAYİHƏMİZİN MƏQSƏDİ: Nənə və babaların oynadıqları yerli və unudulmuş uşaq oyunlarını tanıtmaq, keçmişlə oyun körpüsü yaratmaq və rəqəmsal oyunlara alternativ oyun arxivi yaratmaq, oyunlar vasitəsilə milli birlik və bərabərlik hissini yaşatmaq məqsədi daşıyır. Eyni zamanda onların müxtəlif mədəniyyətlərlə qarşılıqlı əlaqəsini təmin etməkdir. Fərqli mədəniyyətlərin, dil strukturlarının, müxtəlif millətlərin əməkdaşlığı ilə bütöv olacaq layihə fiziki, koqnitiv və psixomotor bacarıqları inkişaf etdirmək, ünsiyyət  bacarıqlarını ön plana çıxarmaq məqsədi daşıyır.