"Project Management Skills for Life” (PMS4L) adlı beynəlxalq təhsil layihəsi İtaliya və Azərbaycan orta məktəb şagirdlərinin birgə əməkdaşlığı ilə başa çatdı

“Project Management Skills for Life” (PMS4L) adlı beynəlxalq təhsil layihəsi İtaliya və Azərbaycan orta məktəb şagirdlərinin birgə əməkdaşlığı ilə başa çatdı. Məktəbimizin şagirdləri mart-may aylarında təşkil edilən bu layihədə iştirak edirdilər. Layihə çərçivəsində 3 Azərbaycan və 3 İtaliya şagirdlərindən ibarət komandalar layihələr hazırlayıb təqdim etdilər. Məqsəd tənqidi düşüncə, problem həlli və komanda işini inkişaf etdirmək idi. Layihəni uğurla tamamlayan şagirdlər sertifikat aldılar.

✅ Qeyd edək ki, layihəyə ingilis dilində yüksək yazı və danışıq qabiliyyəti olan şagirdlər seçilmişdir.

✅ Layihə komandasını təbrik edir və gələcəkdə bu cür təşəbbüslərin artacağına inanırıq.

✅ The international educational project “Project Management Skills for Life” (PMS4L) was successfully completed with the collaboration of high school students from Italy and Azerbaijan. As part of the project, teams consisting of 3 Azerbaijani and 3 Italian students prepared and presented their projects. The aim was to develop critical thinking, problem-solving, and teamwork skills. Students who successfully completed the project received certificates.

✅ It should be noted that students with high writing and speaking skills in English were selected for the project.

✅ We congratulate the project team and believe that such initiatives will increase in the future.