"Qida təhlükəsizliyi" mövzusunda nümunəvi dərs

19.02.2024- cü il tarixdə məktəbin biologiya müəllimi Aynur Mirzəyeva 8ª sinif şagirdləri ilə "Qida təhlükəsizliyi" mövzusunda nümunəvi dərs keçirdi. Dərsdə məktəb rəhbərliyi və məktəbdə təcrübə keçən Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Biologiya fakultəsinin tələbələri də iştirak etdilər. Dərsdə şagirdlər hazırladıqları təqdimatlarla çıxış etdilər.

Dərsin məqsədi şagirdlərimizin bu mövzuda maarifləndirilməsi və sağlam həyat tərzinin onlara aşılanması idi.

Şagirdlər zərərli qidalar haqqında apardıqları araşdırmaları,hazırladıqları slaydları, videoçarxları nümayiş etdirdilər.

Sağlam və uzun ömür yaşamaq istəyirsinizsə fast-fud yeməklərindən və zərərli qidalardan uzaq olun! şüarı ilə dərs yekunlaşdı.