Yüksək nailiyyətləri olan bəzi məzunlarımızı tanıyaq, tanıdaq

Şagirdlər xammaldır, qəlibə salınmamış külçədir. Onlardan sözün yaxşı mənasında qiymətli materiallar hazırlamaq lazımdır. Necə ki keçənilki məzunlarımız bizi doğrultdu. Gərgin zehni əmək, proqram materiallarını mənimsəmək, uğura aparan yolu düzgün göstərmək və görmək, səmimi təhsilverən və təhsilalan mühiti, şəffaf və dürüst münasibətlər, qarşılıqlı sevgi və hörmət yetişdirmələrimizin nailiyyətlərinin əsasını təşkil edir. Bu məzunlarımız liseyin müsabiqə və yarışmalarında, dərs otaqlarında yetişiblər, formalaşıblar. Bunlar da bəziləri: Əliyev Cavanşir. 690 bal. Gülhanə Tibb Universiteti. Məmmədov Anar. 680 bal. UFAZ. Məmmədov Rəsul. 628 bal. Xəzər Universiteti.

Bax, direktorla şəkil çəkdirmiş bu gülərüz balalarımız, bu beşincilərimiz sabahımızın Cavanşirləri, Anarları, Rəsullarıdır, fəxrləridir.