"Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum" lahiyəsi davam edir

83 nömrəli məktəb -liseyin İngilis dili müəllimləri Səbinə Eminova və Aybəniz Məmmədova 6a sinfinin şagirdləri ilə birlikdə qurucuları Türkiyəli müəllimlər: Arsez Akgüngör və Zeyneb Erciyiyas Toz olan "Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum" eTwinning layihəsində iştirak edirlər"Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum" layihəyədə Türkiyədən 9  (1.Fatma Güzeller- Alaaddin Keykubat İlkokulu, 2.Emel Şahin - Altınşehir İlkokulu, 3.Lale Erdoğan -Akşemsettin İlkokulu, 4.Esma Kara –Doğa İlkokulu,5. Havva Kurum- Söğütlüçeşme İlkokulu, 6.Müjgan M. Tali -Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu, 7. Filiz Uysal - Zühtü Şenyuva İlkokulu, 8.Zeynep Erciyaz Toz -Yeni Mahalle İlkokulu (Kurucu), 9.Arsez Akgüngör -Toki Şehit Er Yılmaz Özdemir İlkokulu (Kurucu)), Azərbaycandan 6 (1.Aybeniz Mammadova – Bakı şəhəri 83 nömrəli məktəb-lisey 2. Sabina Eminova - Bakı şəhəri 83 nömrəli məktəb-lisey 3.Hürriyet Kelentorava - Lənkəran şəhər R.Məmmədov adına 5 nömrəli tam orta məktəb 4.Khatira Malikova – İsmayıllı rayon Tircan kənd tam orta məktəbi, 5.Jamilo Bayramova – Bakı şəhəri 220 nömrəli tam orta məktəb 6.Tarana Mammadova -İsmayıllı şəhər İ.Həsənov adına 1 nömrəli tam orta məktəb) müəllim qatılmışdır."Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum" lahiyəsində məqsəd   COVİD 19 virusuna görə təhsildə verilmiş məcburi fasilə zamanı şagirdlərimizin evdə qalmaq məcburiyyətində olduqları müddətdə dərslərdən geri qalmadan və   canları sıxılmadan elm, sənət, yaradıcılıq, əyləncə, istehsal, yenilik, oyun əlavə edərək distant təhsili məhsuldar etməkdir. Beləliklə, şagirdlərimiz təhsillərini davam etdirə və elm, sənət, oyun və müxtəlif fəaliyyətlərlə əylənə biləcəklər. "Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum"  Layihsi boyunca şagirdlərimiz Türkiyəli yoldaşları ilə birlikdə  müxtəlif ortaq fəaliyyətlərə qatılırlar."Koronalı Günlərdə Əyləncəli Ev Okulum" Layihsi barədə Türkiyə televiziyası ATV xəbər proqramında məlumat verilmişdir.