27 Mart Azərbaycanda Elm Günüdür

27 Mart-Azərbaycanda Elm Günüdür

Bununla əlaqədar olaraq məktəb liseyin müəllim və şagirdlərinin asudə vaxtdan səmərəli istifadə olunması və şagirdlərdə mütaliə vərdişləri aşılamaq məqsədilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyası Nizami adına Ədəbiyyat İnstitutunda "Mütaliəni uşaqlara sevdirməyin yolları" adlı görüşdə iştirak ediblər.

Filologiya elmləri doktoru,dosent Elnarə Akimova, Filologiya üzrə fəlsəfə doktoru Mətanət Vahidova,filologiya üzrə fəlsəfə doktoru,dosent Aygün Bağırlı,filologiya üzrə fəlsəfə doktoru Gülnar Qəmbərova, Nizami Gəncəvi adına Ədəbiyyat İnstitutunun Gənc Alim və Mütəxəsislər Şurasının sədri Şəfa Əliyeva,Gənc Alim və Mütəxəssislər Şurasının sədr müavini Orxan İsayev və şair İbrahim Yusifoğlunun iştirakı ilə maraqlı seminar təşkil edildi. Daha sonra şagirdlərlə diskusiya aparıldı., oxuduqları əsərlər haqqında sual cavab olundu.