Salatın Əhmədova ilə görüş keçirildi.

24.05.2016 – cı il tarixində Bakı şəhəri 158 nömrəli tam orta məktəbin akt zalında Bakı şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin “Ümumtəhsil məktəb şagirdlərinin mütaliənin təkmilləşdirilməsi və onlarda mütaliə vərdişlərinin formalaşdırılması ilə bağlı tədbirlər barədə 06.01.2015 – ci il tarixli, 03 nömrəli əmrinə əsasən hazırladığımız sevimli yazıçı publisistimizin, filologiya elmləri üzrə fəlsəfə doktoru, dosent, Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin YAP Qadınlar şurasının sədri, Rəsul Rza Beynəlxalq ədəbi məktəb və Səməd Vurğun adına mükafata layiq görülmüş Salatın xanım Əhmədli və şair – publisist “Yazıçılar Birliyi”nin üzvü “Yada düşdü” jurnalının baş təsisçisi və redaktoru, Rəsul Rza və Müşfiq mükafatı laureatı Nəzakət xanım Məmmədovaya həsr olunmuş tədbir keçirildi.