Xarici qonaqlarımız

Danimarkanın Kopenhagen Universitet Kollecinin Sosial elmlər fakultəsinin beynəlxalq əlaqələr üzrə qrup rəhbəri – Annette Bruun, Danimarkanın Kopenhagen Universitet Kollecinin Sosial elmlər fakultəsinin beynəlxalq əlaqələr üzrə koordinatoru- Brigitte Damgaard, Müəllim hazırlığı fakultəsinin müəllimi –Klaus Bruun Hanser, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin Beynəlxalq Əlaqələr Şöbəsinin Müdiri –Gülnar Xəlilova 11.10.2017-ci il tarixdə İnklüziv Təhsilin tətbiqinin vəziyyətilə əlaqədar görülən işlər barədə məlumat əldə etmək, təcrübə aparmaq məqsədi ilə 138 saylı tam orta məktəbdə olmuşlar. Təhsil Nazirliyi tərəfindən yaradılmış zəngin Loqopedik otaq qonaqlara nümayiş etdirilmişdir. Qonaqlar bu sahədə aparılan işlərdən və alınan nəticədən məmnun qalmışlar. Nümayəndə heyəti təmsil olunduqları- Danimarkanın Kopenhagen Universitet Kollecinin tələbələrinin 138 saylı tam orta məktəbdə praktika keçmələrinin mümkünlüyünü də müzakirə etdilər.