"Psixotrop maddələrinin qanunsuz dövriyyəsinə və narkomanlığa qarşı mübarizə" mövzusunda tədbir keçirtdilər.

Məktəbin biologiya müəllimi Məmmədova Xəyalə və məktəbin psixoloqu Ələkpərova Rəvanə 27.11.2023- cü il tarixdə 9- cu siniflərlə "Narkotik vasitələrin,psixotrop maddələrinin qanunsuz dövriyyəsinə və narkomanlığa qarşı mübarizə" mövzusunda tədbir keçirtdilər.         Tədbirdə biologiya müəllimi Narkotik vasitələrdən və psixotrop maddələrdən sui- istifadə edən şəxslərin müəyyənləşdirilməsinə kömək məqsədilə "Narkomanlığa qarşı mübarizə" mövzusunda söhbətlər apardı O qeyd etdi ki,Narkotiklərin qanunsuz dövriyyəsi və narkomanlıq bu gün dünyanı narahat edən əsas problemlərdən biridir. Həmin problemin vurduğu ziyanın həcmi praktiki olaraq çox böyükdür və həm narkotik istifadəçisinin şəxsiyyətinin deqradasiyasına, həm də müxtəlif cinayətlər törədilməsinə, cəmiyyətin maddi-texniki və intellektual potensialının aşağı düşməsinə, genefondun pisləşməsinə və bir çox mənfi hallara gətirib çıxarır.

Şagirdlər mövzu ilə əlaqədar bir neçə videofilm nümayiş etdirdi.