Məktəbimizdə "XXI əsrin qurucuları burada hazırlanır" mövzusunda mühazirə keçirildi

Məktəbimizdə 24 aprel 2019-cu il tarixində Suraxanı rayon Hövsan qəsəbəsində yerləşən 281,270,196,118,76 nömrəli tam orta məktəbin 11-ci sinif şagirdləri ilə Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti "XXI əsrin qurucuları burada hazırlanır" mövzusunda mühazirə keçirildi. Mühazirədə Suraxanı rayonu İcra Hakimiyyəti nümayəndəsi, Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin müəllimləri və məktəbimizin direktor müavini Əsədov Nəbi müəllim iştirak etdilər.Mühazirədə Azərbaycanda görülən quruculuq işləri ilə şagirdləri yaxından tanış etdilər və gələcəkdə bu ixtisası seçən şagirdlərə yeni fakultələrlə tanış etdiklərini də bildirdilər.