Ulu Öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 100 illik yubileyinə həsr olunan tədbir keçirilib

Prezident İlham Əliyevin Sərəncamı ilə 2023-cü il ölkəmizdə “Heydər Əliyev İli” elan edilib. “Heydər Əliyev İli” çərçivəsində Ulu Öndərin xalqımız və dövlətimiz qarşısında misilsiz xidmətlərinin, əbədiyaşar ideyalarının geniş ictimaiyyətə çatdırılması məqsədilə ölkə daxilində və Azərbaycanın hüdudlarından kənarda zəngin və çoxşaxəli tədbirlər keçirilir.

05.05.23 tarixində 249 nömrəli tam orta məktəbdə Azərbaycan Dövlət Pedagoji Üniversitetinin incəsənət və fiziki tərbiyə fakultəsinin tələbələrinin təşkilatçılığı ilə Heydər Əliyevin anadan olmasinin 100-cü il dönümünə həsr olunmus tədbir keçirildi. Məktəbin direktoru K.Şıxlimskaya çıxış edərək Ulu Öndərin əziz xatirəsini yad etmək üçün 1 dəqiqəlik sükut elan etdi.Tədbirdə şagirdlərin əl işlərindən ibarət rəsm sərgisi nümaiş etdirildi.