Bakı Expo Mərkəzi

13-cü Azərbaycan Beynəlxalq Təhsil “Eduexpo” sərgisi keçirildi

Azərbaycan Respublikası Təhsil  Nazirliyinin təşəbbüsü ilə 10-12 oktyabr tarixlərində 13-cü Azərbaycan Beynəlxalq  Təhsil “Eduexpo” sərgisi keçirildi. Sərgidə Azərbaycandan aparıcı dövlət və özəl universitetləri daxil olmaqla, 37 təhsil və dünyanın 22 ölkəsini təmsil edən 146 təhsil müəssisəsi iştirak edirdi. “Eduexpo” sərgisi aparıcı yerli və xarici ali təhsil müəssisələri, təhsil mərkəzləri, təhsil layihələri, dil kursları təmsil olundu.

Keçirilən  13-cü Azərbaycan Beynəlxalq Təhsil sərgisində məktəbin 10-cu və 11-ci sinif  şagirdləri Tİ üzrə direktor müavininin rəhbərliyi ilə sərgidə iştirak etmiş xarici  və yerli universitetlərlə tanış olmuşdurlar.Sərgidə şagirdlərin  ali təhsil müəsisələri  haqqında olan sualları  ətraflı cavablandırılmışdır.