Qida təhlükəsizliyinin əhəmiyyəti

    1 aprel 2024-cü il tarixində məktəbin biologiya müəllimi Ayşən İsrafilovanın təşkilatçılığı ilə "Qida təhlükəsizliyinin əhəmiyyəti"haqqında tədbir keçirildi.Tədbir zamanı qida təhlükəsizliyinin əhəmiyyəti,ərzaqların saxlanma qaydası, qida məhsullarının etiketlənməsi,təmizləmə və dezinfeksiya haqqında məlumat verildi.Tədbirin keçirilməsində əsas məqsəd qidanın çirklənməsinin qarşısını alacaq və zərərli patogenlər və ya toksinlərin riskini minimuma endirəcək şəkildə idarə olunmasını,saxlanmasını və hazırlanmasını təmin etməklə istehlakçıları qida ilə yoluxan xəstəliklərdən qorunması barədə şagirdlərə məlumatın verilməsi oldu.

  • h.a
  • i.a
  • fond
  • bakuedu
  • virtual_qarabaq
  • virtual_qarabaq
  • kurrikulum
  • MƏNİM MƏKTƏBİM
  • Azərbaycan müəllimi qəzeti
  • Sabahın alimləri layihəsi