Məzunlarımızla fəxr edirik

Məktəbimizin məzunu Əliyeva Fidan Kamran qızı 24 Mart 1997-ci ildə anadan olmuşdur. 01.09.2003-31.07.2014 –cü illərdə Zaur Məmmədov 171 nömrəli tam orta məktəbdə təhsil alıb. 2014-cü ildə Azərbaycan Dövlət Dillər Universiterinin ingilis – rus dili tərcümə və mədəniyyətşünaslıq fakültəsində 591 balla qəbul olmuşdur. Azərbaycan Respublikasının Milli Məclisində praktika keçmişdir. Bakalvr diplomunu fərqlənmə diplomu ilə bitirdikdən sonra magistratura təhsilini Almaniyada davam etdirmişdir. Fulda Universitetinin Komminikator və Avropaşünaslıq fakültəsində qəbul olmuş, ingilis və alman dilində təhsilini davam etdirir. 2019-cu ildə Xorvatiranın Split Universitetin İnternational Ofisdə və 2020-ci ildə Almaniyanın Ştuttqart şəhərinin Mersedes – Benz şirkətində, Client Marketing Region Overseas departamendə praktika keçmişdir. Magistr diplomunu mart ayında müdafiə edəcək. Hal-hazırda Münhendə Mersedes – Benz şirkətinin dillerlərində Marketing Communication sahəsində işləyir. Baku Avropa Oyunlar-2015 və Baki İslam Həmrəyliyi Oyunlarında, Baku Aquatics mərkəzində olmub, Bakı Humanitar Forumda vı Bakı Evrovillagedə könüllü olaraq iştirak edib.

Məzunumuzla fəxr edirik və ona gələcək işlərində uğurlar arzu edirik.