İctimai televiziyada gənc fiziklərlə görüş

Bidiyimiz kimi,Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin 15 noyabr 2017-ci il tarixli 228 nömrəli əmrinə əsasən ümümtəhsil məktəbləri və uşaq-gənclər inkişaf mərkəzlərinin 9,10 və 11-ci sinif şagirdləri arasında keçirilən "Gənc fiziklərin yaradıcılıq müsabiqəsi"nin final mərhələsində məktəbimizin 9,10,11-ci sinif şagirdlərindən ibarət komandası  Bakı şəhəri üzrə 1-ci yeri tutmuşlar.

Müsabiqənin final mərhələsinin qalibləri Nərimanov rayonu 39 nömrəli tam orta məktəbin “Kvant” komandası və Bakı şəhəri “Zəkalar” liseyinin komandası olmuşdur.Bu gün  İctimai Televizya  qalib komandaları canlı yayımda iştirak etmək üçün “Yeni gün” verilişinə dəvət etmişdi.Verlişdə şagirdlər müsabiqənin mərhələləri haqqında geniş məlumat verdilər,sualları ətraflı cavablandırdılar.Onlar qazandıqları uğurlara görə təhsil aldıqları məktəbə və  müəlimlərinə təşəkkür etdilər.