"UNEC- i tanı layihəsi abituriyentlərə ixtisas seçimində dəstək olmağa davam edir

19 may 2023-cü il tarixində 264 nömrəli məktəb-liseyin texnologiya müəllimli Yegane Əhmədova rəhbərlik etdiyi 10 c sinif şagirdləri ilə "UNEC-i tanı layihəsində iştirak etdilər.

Tədbirdə institutun dekanı dosent Elçin Eyvazov şagirdlərə institutda tədris olunan ixtisaslar, fakültələr və keçid balları haqqında geniş məlumat verdi. Şagirdlər institutun infrastrukturu ilə yaxından tanış oldular.

Daha sonra şagirdlər onlar üçün təşkil olunmuş çay süfrəsinə dəvət olundular.

Tədbirin sonunda 10c sinif şagirdləri onlara göstərilən diqqət və qayğıya görə rəhbərliyə öz dərin təşəkkürünü bildirdilər.

#BakıTəhsilİdarəsi #EduAz #BakuEduAz #Məktəb #Müəllim #Şagird #ElmvəTəhsilNazirliyi #BŞTİ #264nömrəliMəktəb-Lisey

#UNEC