Fəxrlərimiz

2020-ci il sentyabr ayının   24-də  Etibar Əliyev adına 162 nömrəli  məktəbin direktoru  Arzu Nəzərova  ümumtəhsil məktəbi bitirərək ali məktəblərə qəbul imtahanlarında yüksək bal toplamış məzunlarla görüş keçirilib .Görüş zamanı məktəbin direktoru  uğurlu təhsil siyasətinin ölkə prezidenti İlham Əliyev tərəfindən dönmədən davam etdirilməsindən danışmışdır.

Həmçinin, məktəbin direktoru tələbə adını qazanmış məzunları və müəllimləri Fəxri Fərman ilə təltif etmişdir.

Bu uğurlarımız münasibətilə məzunlarımızı, məktəb  rəhbərliyini, müəllim kollektivini və valideynləri, xüsusilə bu işdə əziyyətləri böyük olan XI sinif rəhbəri – Peykər Həsənvanı, ibtidai sinif müəllimlərini, fənn müəllimlərini səmimi qəlbdən təbrik edir, uğurlarımızla daim fəxr edirik!

Ələkbərova Aytac 613 bal Azərbaycan Dövlət Neft və Sənaye Universiteti

Quliyev Elzamin 604 bal Bakı Mühəndislik Universiteti